Представник нічного клубу "ODEON" кинувся на трактор, щоб захистити самобуд

17:57 20 липня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні, на засіданні виконавчого комітету, було прийняте рішення щодо звільнення території на вул. Науковій, 7 (біля нічного клубу ODEON) від самовільно влаштованого фундаменту та бетонного майданчика.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

«Сьогоднішнє додаткове питання стосується самочинного будівництва на вул. Науковій, 7, біля нічого клубу ODEON.

Ще у травні 2020 року відділом самоврядного контролю там проводилося обстеження, було зафіксоване фактичне захоплення земельної ділянки, яка і згідно з кадастровими даними і за документами є міською. Тоді почались спроби облаштувати балку, робити фундамент. Тоді це все було зафіксовано, скеровано документи у правоохоронні органи. Я так розумію, що там вони безуспішно розглядаються. Але, на жаль, власники цього об'єкту не зупинились.

У суботу відбулась спроба продовження цих робіт. Так, приїхав бетонозмішувач, почали заливати фундамент. Видно, що роботи активізувались. Цієї ж суботи, зусиллями районної адміністрації, була спроба це все привести до попереднього стану, але представник власника фізично став перед трактором і заборонив. Саме тому нам потрібне прийняття відповідного рішення виконавчого комітету про звільнення цієї міської території, відновлення благоустрою, вивільнення від самовільно влаштованого фундаменту, аби зробити все із залученням правоохоронних органів", — зазначив заступник міського голови з питань розвитку Любомир Зубач.

Нагадаємо, у цьому ж приміщенні клубу кілька років тому була серйозна пожежа, тоді постраждали люди.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів