Правоохоронців Львівщини переведено на посилений варіант несення служби, – ЛОДА

11:00 13 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, облдержадміністрації, «з метою посилення охорони громадського порядку та недопущення здійснення терористичних та диверсійних актів керівництвом ГУМВС Україні у Львівській області було прийнято рішення про переведення особового складу ОВС Львівщини на посилений варіант несення служби».

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 13 лютого, «Щоденному Львову»: «З метою посилення охорони громадського порядку та недопущення здійснення терористичних та диверсійних актів керівництвом ГУМВС Україні у Львівській області було прийнято рішення про переведення особового складу ОВС Львівщини на посилений варіант несення служби. При в’їздах на адміністративну територію Львівської області та у місто Львів були виставлені посилені патрулі та зведені блокпости».

«До патрулювання задіяні працівники ППС, ДАІ, батальйонів міліції особливого та спеціального призначення, придані сили, а також представники громадських організацій – повідомили також у прес-службі облдержадміністрації. – Для громадян розроблені інформаційні листівки з нагадуванням про можливі види терористичних загроз та з детальними інструкціями про порядок дій у разі виявлення таких загроз.

«Ці інструкції також дублюватимуться через систему оповіщення на вокзалах та станціях – конкретизують у повідомленні. – У першу чергу громадяни мали б звертати увагу на залишені без нагляду речі».

«У місцях скупчення людей це можуть бути сумки, валізи, згортки та інші предмети, що не кидаються в очі, – повідомили також у прес-службі облдержадміністрації. – У випадку виявлення таких речей не варто самому перевіряти їх. Необхідно повідомити про знахідку працівників міліції або службу охорони, якщо вони поруч. В іншому випадку необхідно телефонувати 102».

Начальник Львівського міського управління міліції полковник міліції Сергій Зюбаненко зазначив також: «Якщо люди проявлятимуть пильність та допомагатимуть міліції – ми маємо усі засоби для того аби звести рівень терористичної загрози у місті до мінімуму».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів