Правоохоронці з’ясовують на Львівщині причини обвалу будинку

16:45 28 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич запевнив у середу, 28 серпня: «Поліція проводить комплекс заходів для встановлення причини обвалу будинку в Дрогобичі».

Заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич повідомив також:«На місці події зараз працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Наполіції у Львівській області. Чи це був вибух, чи, можливо, проводились роботи з порушення конструкції, які призвели до обвалу, – буде встановлено після того, як знайдуть усіх постраждалих осіб».

Олександр Фацевич також зазначив: «Зараз слідчі проводять опитування мешканців зруйнованого будинку. Крім того, відбувається вилучення відповідних документів. Проводиться весь комплекс заходів для встановлення причини цієї події».

«На місці події працюють більше 200 працівників Національної поліції та Національної гвардії. До ліквідації наслідків події залучена техніка для забезпечення роботи підрозділів служби з надзвичайних ситуацій», – поінформував також заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич.

Про це повідомили в середу, 28 серпня, в Головному управлінні поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів