Правоохоронці встановили особу, тіло якої знайшли поблизу Львова

15:52 1 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, насправді голова не була відокремлена від тіла, на яке натрапили на закинутій фермі поблизу села Сороки Львівські.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 1 грудня:

«У Пустомитівський райвідділ міліції, 29 листопада близько 16 години, надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що на закинутій фермі поблизу села Сороки Львівські він виявив тіло без голови. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та експерти.

Під час огляду з’ясувалось, що насправді голова не була відокремлена від тіла. Також експерти  встановили особу померлого – ним виявився 74-річний місцевий мешканець, котрий з червня цього року перебував у розшуку як безвісті зниклий.

Тоді ж було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) КК України. Наразі правоохоронці встановлюють причину смерті чоловіка».

Як інформував «ЩЛ», у неділю в прес-службі обласного управління МВС повідомляли: «У селі Мурованому Пустомитівського району виявлено обезголовлене тіло людини. Ймовірно, воно належить чоловікові, чию спотворену до невпізнання голову знайшли напередодні на закинутому стадіоні у Львові».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів