Правоохоронці провели навчання у Львові

16:30 25 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

24 та 25 червня у Львові проводилися тактико-спеціальні навчання, метою яких було налагодження взаємодії підрозділів поліції й Національної гвардії України, а також відпрацювання теоретичних та практичних навичок зі забезпечення правопорядку та безпеки під час виборів.

Про це повідомили у вівторок, 25 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли:и «Участь у заходах взяли працівники управління превентивної діяльності, Тренінгового центру, керівники територіальних підрозділів поліції, бійці батальйону поліції особливого призначення Головного управління Нацполіції Львівщини та рота тактико-оперативного реагування патрульної поліції. Залучались офіцери та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ, медики та інші.

«Практичний етап навчань відбувався за сценарієм, максимально наближеним до реальності, у якому кожен з задіяних працівників мав своє завдання, міг проявити лідерські якості, показати свою майстерність, а також за допомогою досвідчених фахівців виявити та усунути недоліки в підготовці», – розповів керівник навчань – начальник управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області Мирон Чорній.

«Головна мета проведення навчань – відпрацювання взаємодії між працівниками відомств, які будуть задіяні до забезпечення публічного порядку та недопущення правопорушень під час позачергових виборів до Верховної Ради України», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Мирон Чорній зазначив: «Наше завдання – працювати так, щоб вибори на Львівщині відбулись без порушень правопорядку та виборчого законодавства. Ми вдосконалювали практичні навички спільних дій під час виникнення позаштатних чи надзвичайних ситуацій та їх локалізації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів