Правоохоронці контролюватимуть на Львівщині дітей

17:45 26 червня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: glavcom.ua

Правоохоронці забезпечуватимуть посилений контроль за дітьми, котрі перебувають на вулиці без супроводу дорослих.

Про це повідомили в середу, 26 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Заходи проводитимуться з метою забезпечення безпеки дітей, запобігання їх загибелі та травмування. Особливу увагу приділятимуть дітям, котрі самовільно залишили місце проживання, соціальні навчальні заклади або перебувають у громадських місцях без супроводу дорослих».

«Правоохоронці вкотре попереджають батьків та вчителів – у період літніх канікул, згідно статистики, зростає кількість нещасних випадків та травмувань дітей, а також кількість дорожньо-транспортних пригод за участі неповнолітніх пішоходів. Однією з причин цього є те, що влітку діти набагато більше часу проводять без нагляду дорослих», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

У Головному управлінні поліції у Львівській області закликають: «Пам’ятайте, батьки або особи, котрі їх замінюють, повинні завжди знати де є їх дитина, чим вона зайнята і чи не загрожує їй небезпека. У випадку якщо ви не можете самостійно встановити місцезнаходження неповнолітнього телефонуйте на оперативну лінію 102».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів