Правоохоронці перевірять діяльність податкової інспекції Личаківського району Львова

19:05 17 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: powerlexis.ru

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, голова ЛОДА Олег Синютка скерував прокурору області та начальнику УМВС клопотання щодо визначення законності діяльності керівництва податкової інспекції Личаківському району.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 17 березня, «Щоденному Львову»:

«Правоохоронні органи перевірять діяльність податкової інспекції у Личаківському районі м. Львова Відповідне клопотання скерував голова Львівської ОДА Олег Синютка прокурору області та начальнику обласного управління МВС з проханням визначити законність діяльності керівництва цієї інспекції, зокрема фактів податкових перевірок однієї зі львівських фірм.

Як пояснив очільник ОДА, до нього звернувся керівник агропромислового підприємства, котре зареєстроване у Личаківському районі міста Львова, із проханням зупинити масові перевірки, які унеможливлюють нормальну бізнесову діяльність. За словами представника фірми, з першого року роботи на підприємстві не припиняються безпідставні перевірки з боку податківців. Зазначимо, що Олег Синютка також висловив прохання відсторонити від посади керівника згаданої інспекції на час службового розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів