Правоохоронці Львівської залізниці знову вирушили захищати Донецьку магістраль

18:00 29 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба управління МВС на Львівській залізниці

У нелегку дорогу для несення служби в зону АТО транспортних міліціонерів проводжали рідні, близькі, друзі, керівництво та колеги по роботі.

Правоохоронці Львівської залізниці знову вирушили на схід України. Перед цим до з настановами звернулись т.в.о. начальника управління МВС на Львівській залізниці – полковник міліції Михайло Заставний, а також настоятель храму Воздвиження Хреста Господнього Володимир Кепич. Зокрема, перший із них зазначив: «Покидаючи свої домівки, ви їдете захищати нашу Україну. З тривогою на серці сьогодні вас відпускають ваші матері, дружини, діти та близькі. Я прошу вас єдине, за весь період перебування служби в зоні АТО, будьте єдиною сім’єю, постійно перебувайте разом та допомагайте один одному».

Натомість отець Володимир Кепич. Промовив: «Моліться, щоб Господь охороняв всіх людей нашої України, зберіг їх в час випробувань і помилував всіх воїнів, які захищають Україну від ворога. Ми сподіваємось, що найближчим часом ви повернетесь здоровими та щасливими у свої домівки» 

Після промовлених слів настоятель храму Воздвиження Хреста Господнього Володимир  окропив всіх свяченою водою, а правоохоронці відправились захищати Донецьку магістраль.

Про це повідомили сьогодні, 29 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі управління МВС на Львівській залізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів