Працівники «Львівводоканалу» відпочиватимуть 1-го, 7-го й 8-го січня, «Львівтеплоенерго» – 1-го, 6-го та 7-го

15:05 31 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 2-го, 5-го, 6-го й 9 січня працюватиме в звичному режимі «Львівводоканал», 2-го, 3-го, 5-го, 8-го та 9-го – «Львівтеплоенерго».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 31 грудня, «Щоденному Львову», що 2-го, 5-го, 6-го й 9 січня будуть для працівників ЛМКП «Львівводоканал», робочими днями для підприємства. В повідомленні також конкретизують:

«Відпочиватимуть працівники Водоканалу 1, 7 та 8 січня 2015 року.  Однак, у вихідні дні та святкові дні на підприємстві працюватимуть чергові бригади, що стежитимуть за стабільною подачею водопостачання, а працівники лабораторії перевірятимуть якість питної води. 

За словами головного інженера ЛМКП «Львівводоканал» Олекси Макогона, сформовано графік чергування керівного складу підприємства, щоб забезпечити контроль за роботою систем водопостачання та водовідведення міста. «У випадку виникнення аварійних ситуацій, їх оперативно усуватимуть чергові бригади. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-51 або 276-20-50», – розповів Олекса Макогін».

У прес-службі міської ради повідомили також сьогодні, 31 грудня, «Щоденному Львову», що 2, 3, 5, 8, 9 січня працюватиме у звичному режимі ЛМКП «Львівтеплоенерго». В повідомленні також конкретизують:

«Відпочиватимуть працівники комунального підприємства 1, 6, 7 січня 2015 року. Однак, у вихідні дні на підприємстві працюватимуть чергові бригади, що стежитимуть за стабільною подачею теплопостачання. 

За словами головного інженера ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимира Штейбарта, сформовано графік чергування керівного складу підприємства, щоб забезпечити стабільну подачу тепла до усіх споживачів. «Підприємство працюватиме у звичному режимі 2, 3, 5, 8, 9 січня 2015 року, здійснюючи подачу тепла і гарячої води усім споживачам. Вразі виникнення аварійних ситуацій, а ми сподіваємося таких не буде, їх оперативно усуватимуть. Телефон нашої диспетчерської працює цілодобово, тому кожен може туди звернутися за номером 15-85», – розповів Володимир Штейбарт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів