Працівники «Лева» відловили у Львові 308 собак

10:40 12 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Комунальне підприємство «Лев», яке опікується безпритульними тваринами, закликає львів’ян турбуватися та опікуватися своїми домашніми тваринами.

Про це повідомили у вівторок, 12 червня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «За даними львівського комунального підприємства «Лев», цього року його працівники відловили 308 собак та 189 котів. Аби допомогти безпритульним тваринам, ЛКП «Лев» створило проморолик, який закликає львів’ян лікувати своїх тварин у першій комунальній ветеринарній клініці, адже кошти за надані послуги скеровуватимуть на порятунок і лікування тварин-безхатьків.

«Як повідомила директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак, на сьогодні підприємство стерилізувало 197 собак та 189 котів, а також прилаштувало в родини 229 собак та 26 котів. Контакти ЛКП «Лев» – Львів, Промислова, 56, телефон (068) 535-45-45, lkplev@gmail.com. ЛКП «Лев» працює щодня без вихідних з 8:00 до 20:00 як ветеринарно-стерилізаційний центр для безпритульних тварин і Центр адопції (всиновлення) чотирилапих та клініка для безпритульних тварин та домашніх улюбленців», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів