ППО досі відбиває масовану нічну атаку шахедів рф

09:46 16 жовтня 2024 р.

Фото до новини

До відбиття нападу залучали авіацію, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

Про це  повідомляють Повітряні сили ЗСУ, пише  DailyLviv.com.

У ніч на 16 жовтня росіяни атакували Україну 136 ударними безпілотниками, 51 дрон вдалося знищити, 60 були локаційно втрачені, 2 повернулися в напрямку Росії та ще понад 20 безпілотників перебувають у повітрі – по них ведеться бойова робота.

"Станом на 7:00 в результаті протиповітряного бою збито 51 ворожий БпЛА в Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Тернопільській, Херсонській, Харківській, Житомирській, Донецькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Київській, Полтавській, Чернігівській та Чернівецькій областях.
Внаслідок активної протидії РЕБ 60 російських безпілотників локаційно втрачено у різних регіонах України, інформація уточнюється".

Дрони загарбники запускали з районів російських міст Курськ, Орел, Приморсько-Ахтарськ.

Також повідомляється, що від 19:00 15 жовтня до ранку 16 жовтня росіяни завдали удару по Донеччині зенітною керованою ракетою С-300/400 із тимчасово окупованої території Донеччини та керованою авіаційною ракетою Х-59 по Чернігівщині із повітряного простору Курської області РФ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів