Пожежники врятували сімох львів’ян

10:45 14 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

13 лютого о 18:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку №61 на вулиці Володимира Великого.

Про це повідомили в четвер, 14 лютого, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «До місця виклику негайно виїхали рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Львова. Пожежа виникла на першому поверсі та супроводжувалась значним задимленням, через що сходова клітка швидко наповнилась токсичними продуктами горіння».

«Не гаючи часу, вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі. Через щільне задимлення сходової клітки мешканці будинку не могли самостійно покинути свої помешкання, то ж рятувальниками окрім гасіння пожежі довелось ще проводити евакуацію людей на свіже повітря», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Вогнеборці врятували зі задимлених квартир сімох людей, зокрема – дитину, й вивели на свіже повітря 15 людей. Власник квартири, в якій виникла пожежа – чоловік 1955 року народження, а також його син – чоловік 1978 року народження, які на момент пожежі перебували дома, в стані алкогольного сп’яніння госпіталізовані у Львівську обласну клінічну лікарню», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Вогнеборці локалізували пожежу о 18:50, а повністю ліквідували о 18:53. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі п’ять квадратних метрів, пошкоджено речі домашнього вжитку та оздоблення квартири на площі 20 квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили 17 чоловік особового складу та чотири одиниці спецтехніки», – повідомили також у прес-службі Головного управління ДСНС та опублікували відеорепортаж.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів