Пожежники врятували поблизу Львова трьох дітей

09:15 6 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

У середу, 6 листопада, о 02:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку в селі Солонка в Пустомитівському районі на Львівщині.

Про це розповіли в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також поінформували: «До місця події негайно виїхали рятувальники 30-ї державної пожежно-рятувальної частини Львова. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вся сходова клітка була заповнена токсичними продуктами згорання, внаслідок чого мешканці будинку не могли самостійно покинути свої помешкання і вийти на вулицю».

«Не гаючи часу вогнеборці включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та вирушили на порятунок людей. Переглянувши кожну квартиру та переконавшись у відсутності небезпеки для людей, рятувальники за допомогою рятувального пристрою винесли на свіже повітря трьох дітей і вивели сімох дорослих», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

«Під час проведення робіт з ліквідації загорання, в квартирі де виникла пожежа, вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка. Як з'ясувалось, загиблим виявився власник квартири – чоловік 1969 року народження», – розповіли також в обласному управлінні ДСНС.

«6 листопада о 03:04 вогнеборці локалізували пожежу, а о 03:05 повністю ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку. До ліквідації пожежі залучили чотирьох рятувальників», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів