Пожежники врятували львів’янку з вогняної пастки

10:45 2 грудня 2016 р.

Пожежа на вулиці Зеленій спричинила сильне задимлення, внаслідок чого працівниця офісуне змогла самостійно покинути приміщення.

У четвер, 1 грудня о 10:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в офісному приміщенні на другому поверсі триповерхової цегляної будівлі №145 вулиці Зеленій у Львові. Вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце події та оперативно приступили до ліквідації займання.

Пожежа спричинила сильне задимлення, внаслідок чого 48-річна працівниця офісуне змогла самостійно покинути приміщення. Жінка відчинивши вікно, благала про допомогу. Рятувальники за допомогою висувної драбини врятували жінку з вогняної пастки. 

Через сильне задимлення подальшу ліквідацію пожежі вогнеборцям довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі. Силами вогнеборців пожежу локалізовано о 10:17 та повністю ліквідовано о 10:19 в складі ланки газодимозахисної служби.

Вогнем знищено побутові речі на площі трьох квадратних метрів й пошкоджено три автоматичних вимикача електроенергії. До ліквідації пожежі залучили 14 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки.

Причину виникнення займання та обставини події встановлюють правоохоронці. Про це повідомили сьогодні, 2 грудня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів