Пожежники врятували чотирьох львів’ян

15:00 20 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: скрін

13 вогнеборців ліквідовували пожежу в багатоповерхівці на вулиці Під Голоском у Львові.

19 березня о 22:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення в під’їзді в на вулиці Під Голоском у Львові. Задимлення виникло внаслідок пожежі вхідних дверей у квартиру на сьомому поверсі одинадцятиповерхового житлового будинку.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Львова та частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, мешканці будинку самостійно ліквідували пожежу, проте через сильне задимлення, яке виникло внаслідок загорання, сходова клітка швидко наповнилась токсичними продуктами згорання і не всі люди змогли самостійно вийти на вулицю.

Вогнеборці, не гаючи часу, включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з порятунку людей. Рятувальники оглянули всі квартири, переконались у відсутності небезпеки для людей та у спеціальних рятувальних пристроях врятовано із задимлених приміщень чотирьох людей, у тому числі –  дитину, також виведено на свіже повітря вісьмох.

Унаслідок пожежі вогнем знищено вхідні двері квартири. На місці пожежі працювали 13 вогнеборців і три одиниці спецтехніки.

Про це повідомили в п’ятницю, 20 березня, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області. Як інформував «ЩЛ», 19 березня на території Львівської області трапилися чотири пожежі лісу.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів