Пожежники врятували 83-річного львів’янина

09:30 23 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

23 квітня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній із кімнат у цегляному житловому будинку №7 на вулиці Хасевича у Львові.

Про це повідомили у вівторок, 23 квітня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «Через сильне задимлення спричинене пожежею вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання. На момент пожежі в будинку перебував власник, 1936 року народження, який спав в сусідній від пожежі кімнаті».

«Завдяки оперативним та професіональним діям вогнеборців чоловіка врятовано. Рятувальники вивели потерпілого із задимленого приміщення на свіже повітря та передали медикам. Чоловік від подальшої госпіталізації відмовився», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Пожежу локалізували о 05:38 та ліквідували о 05:39 у складі ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено диван та речі домашнього вжитку на площі три квадратних метрів, пошкоджено стіни на площі шість квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили сім чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів