Пожежники врятували 16 львів’ян

10:40 5 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДСНС

Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в апаратах захисту органів дихання.

У понеділок, 5 вересня о 03:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в підвалі під сходовою кліткою на першому поверсі чотириповерхового житлового будинку №8 з мансардою на площі Святого Теодора у Львові. Займання спричинило сильне задимлення у будинку, що становило небезпеку для його мешканців, які через високу концентрацію токсичних продуктів горіння не могли самотужки покинути свої помешкання.

Тому пожежники рятували людей із небезпечного будинку через вікна за допомогою колінчастого автопідйомника та висувних драбин фахівці. А для того, щоб попередити отруєння продуктами горіння, вогнеборці підводили людей до вікон, одягнувши спеціальні рятувальні капюшони, які забезпечують доступ свіжого кисню. Загалом врятували 14 мешканців №8 на площі Святого Теодора, зокрема – двох дітей. Ще двох людей вивели на балкон.

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах захисту органів дихання. О 04:17 пожежу локалізували, а о 05:36  повністю ліквідували.

До ліквідації займання залучили 21 рятувальника та п’ять одиниць спецтехніки. Причина та обставини події встановлюються. Про це повідомили сьогодні, 5 вересня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів