Пожежники врятували 11-річного львів’янина

16:30 29 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook»

Вогнеборці винесли хлопчика з палаючої квартири та передали медикам.

У Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України повідомили, що сьогодні, 29 серпня, о 13:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на дев’ятому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку №18 на вулиці Ангарній у Львіві. Інформацію про пожежу рятувальники отримали від сина власника – хлопчика 2006 року народження, який на момент пожежі перебував у квартирі.
До місця виклику негайно направили пожежно-рятувальні відділення державних пожежно-рятувальних частин №2 та №4 Львова і оперативно-координаційний центр. Самостійно покинути помешкання дитина не могла, так як коридор був заповнений токсичними продуктами горіння. Диспетчер чергової зміни, що прийняла виклик, весь час, допоки не прибуло пожено-рятувальне відділення, постійно перебувала на зв’язку з хлопцем.
Дитина була перелякана і не знала, що робити в даній ситуації. За словами хлопця, в коридорі заіскрила розетка. Вийти назовні через коридор хлопчик боявся, тож диспетчер розказала, як діяти при пожежі в квартирі.
Рятувальники ліквідували пожежу о 14:10. Хлопчика вони винесли з квартири й передали медикам, які госпіталізували його з діагнозам «отруєння продуктими горіння» в Львівську міську дитячу клінічну лікарню.

Про це повідомили сьогодні, 29 серпня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів