Пожежники ліквідували у Львові займання сухостою

10:20 3 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Упродовж доби рятувальники ліквідували на Львівщині дев’ять пожеж сухої трави та чагарнику.

Займання виникали на території Буського, Жидачівського, Золочівського районів, містах Червоноград, Борислав та Львова. Зокрема, 2 березня о 13:49 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території на вулиці Бандери у Червонограді. На момент прибуття рятувальників вогонь охопив суху траву та чагарник окремими осередками на площі 300 квадратних метрів. Пожежу ліквідували о 15:15.

Натомість о 18:15 рятувальники отримали повідомлення про пожежу сухої трави на вулиці Щурата, 13 у Львові. Вогнеборці локалізували займання о 18:46 і ліквідували о 18:54.

Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 250 квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили рятувальників частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби ДСНС Львівщини.

А о 21:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої трави в на вулиці Івасюка у Бориславі. До ліквідації цієї пожежі залучили вісьмох рятувальників та дві одиниці спецтехнікиДПРЧ у Бориславі. О 22:01 горіння ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 600 квадратних метрів.

Про це повідомили сьогодні, 3 березня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події, закликають дотримуватися елементарних вимог безпеки під час перебування на природі, дачній ділянці й приватному житловому секторі та нагадують: «Заборонено розпалювати багаття для спалювання сухого листя, сміття на територіях, прилеглих до житлових будинків, дач, садових ділянок, заборонено на відстані, менше 15 метрів від будівель. Забороняється також розводити багаття у вітряну погоду.У випадках виникнення пожежі – негайно повідомте про загоряння за телефоном 101».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів