Пожежники ліквідували у Львові займання на вулиці Лук’яна Кобилиці

09:45 14 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Унаслідок пожежі отримала опіки обличчя II-III ступеня й 20% кистей рук власниця квартири.

У вівторок, 13 грудня о 20:20 виникла пожежа в квартирі на першому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку №19/1на вулиці Лук’яна Кобилиці, внаслідок якоїотримала опіки обличчя II-III ступеня й 20% кистей рук 52-річна власниця цього помешкання, яку медики госпіталізували до реанімаційного відділення комунальної 8-ї міської клінічної лікарні. Її стан вранці 14 грудня був середньої важкості.

Вогонь знищив у цій квартирі речі домашнього вжитку на площі п’ять квадратних метрів і  пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 20 квадратних метрів. Пожежу ліквідували о 20:41 восьмеро вогнеборців та дві одиниць техніки

Про це повідомили сьогодні, 14 грудня, в прес-службі Львівської міськради. Натомість на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook» розповіли, що вогнеборці виявили власницю квартири на підлозі в її коридорі  непритомною й негайно винесли на руках зі задимленого помешкання на свіже повітря та передали медикам. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів