Пожежники ліквідували на Львівщині ще три займання сухостою

12:40 4 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Загоряння виникли на території Жовківського, Сокальського та Стрийського районів.

За минулу добу рятувальники тричі виїжджали на Львівщини на гасіння сухої трави та чагарників. Зокрема займання виникли на території Жовківського, Сокальського та Стрийського районів. 

Зокрема, 3 березня о 12:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Воля Висоцька у Жовківському районі. На момент прибуття рятувальників вогонь охопив суху траву та чагарник окремими осередками на площі 200 квадратних метрів. Пожежу ліквідували о 12:46. До ліквідації пожежі залучили рятувальників 17-ї Жовківської ДПРЧ.

Натомість о 13:25 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Корчів у Сокальському районі. До ліквідації цієї пожежі залучили рятувальників місцевої пожежної команди Белз.

Пожежу ліквідували о 15:47. Вогнем знищено суху траву та чагарник окремими осередками на площі 10 000 квадратних метрів. 

Цього ж дня, о 23:27 рятувальники отримали повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Добрівляни в Стрийському району. До ліквідації цієї пожежі залучили чотирьох  рятувальники та одиницю спецтехніки 8-ї Стрийсьуої ДПРЧ. О 23:51 горіння ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву на площі 500 квадратних метрів.

Про це повідомили сьогодні, 4 березня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів