Пожежники ліквідували на Львівщині ще чотири займання сухої рослинності

10:00 10 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Загоряння виникли в Червонограді, Пустомитах і Стрийському та Буському районах.

У четвер, 9 березня, о 11:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Мазепи в Червонограді, де вогонь знищив очерет на площі 350 квадратних метрів. Рятувальники 33-ї державної пожежно-рятувальної частини Червонограда ліквідували цю пожежу о 14:30. 

У четвер, 9 березня, о 14:12 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в селі Райлів у Стрийському районі, яка швидко поширилася сухостоєм й ледь не перекинулася на житлові будинки. 

Вогнеборці 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Стрия запобігли подальшому поширенню полум’я та врятували від згорання два житлові будинки. Пожежу вони ліквідували о 15:12. Вогонь встиг знищити суху траву та чагарник на площі 300 квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучили вісьмох рятувальників та дві одиниці спецтехніки.

Про це повідомили сьогодні, 10 березня, на сторінці Львівського обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів