Пожежники евакуювали 11 жителів Дублян

10:24 11 вересня 2016 р.

Займання виникло на балконі дев’ятиповерхового житлового будинку.

10 вересня о 16:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на балконі на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку №29 на вулиці Шевченка в Дублянах. Туди негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи, які за лічені хвилини прибули на місце події та оперативно розпочали ліквідацію займання.

Унаслідок пожежі виникло сильне задимлення в будинку, що становило небезпеку для його мешканців, тому рятувальники прийняли рішення негайно евакуювати мешканців будинку. Зокрема, вонививели з небезпечного будинку його 11 жителів.

Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах захисту органів дихання. 10 вересня о 17:01 пожежу локалізовано, а о 17:19 повністю ліквідовано в ланкою газодимозахисної служби.

Пожежники врятували від згорання чотири квартири. Щоправда, вогнем було знищено на балконі речі домашнього вжитку на площі чотирьох квадратних метрів і пошкоджено вікна в квартирі на третьому поверсі.

До ліквідації займання залучили дев’ятьох рятувальників та три одиниці спецтехніки.  Внаслідок події ніхто не постраждав.

Про це повідомили сьогодні, 11 вересня, на сторінці Львівського обласного управління в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів