Повністю знищено два поверхи будинку - нічний обстріл Харкова

05:28 31 травня 2024 р.

фото з місця обстрілу

фото з місця обстрілу

Ворог близько опівночі застосував тактику подвійних ударів, щоб завдати найбільше шкоди.

Про це повідомила Національна поліція України, пише DailyLviv.com. Військові рф завдали удари кількома ракетами по Новобаварському району міста Харків. Одна з ракет влучила в житловий будинок. На місці працюють всі екстрені служби.

Росіяни здійснили обстріл житлового масиву близько опівночі. Харків’яни чули щонайменше п’ять вибухів, які влучили в одному районі.

Внаслідок влучання ворожого боєприпасу в багатоповерховий житловий будинок загинули чоловік та жінка. Їхні особи встановлюються. Повністю знищено 4-й та 5-й поверхи одного з підʼїздів. Постраждали 23 людини, з них 12-річні хлопчик та дівчинка.

Ще один боєприпас влучив в землю на територію цивільного виробничого підприємства. Внаслідок обстрілу загинув охоронець 1959 року народження. Пошкоджені виробничі приміщення.

За словами начальника ГУНП в Харківській області Володимира Тимошка, ворог застосував тактику подвійних ударів, щоб завдати найбільше шкоди.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни, поєднані з умисним вбивством) Кримінального кодексу України.

Під завалами можуть бути люди. Аварійно-рятувальні роботи на місці зруйнованого житлового будинку тривають.

Читайте такожРакетний удар по Києву. Падіння уламків в Голосіївському районі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів