Повітряне командування «Захід» проводить навчальний збір на Львівщині

11:51 24 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Упродовж п’яти днів навчально-методичного збору з офіцерами-випускниками вищих навчальних закладів ділитимуться знаннями і навичками найдосвідченіші наставники повітряного командування.

Командир повітряного командування «Захід» генерал-майор В’ячеслав Шамко привітав молодих офіцерів, розповів про військовий колектив та відповів на запитання. Також в перший день бойовим досвідом з молодими колегами поділилися заступники командира повітряного командування з авіації, начальники зенітних ракетних та радіотехнічних військ.

Упродовж тижня з лейтенантами буде проведено заняття з тактичної, спеціальної, технічної, психологічної, правової, інженерної, вогневої, воєнно-ідеологічної підготовки тощо. Серед місць проведення занять: розташування зенітного ракетного полку, радіотехнічної бригади, окремого полку зв’язку, цехи державного підприємства «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод».

Також офіцери навчатимуться в полях Міжнародного центру миротворчості і безпеки, де пройдуть обкатку танками, вироблятимуть психологічну стійкість. На полігоні інструктори поділяться з молодими лейтенантами навичками отриманими під час антитерористичної операції.

Щовечора для лейтенантів заплановані екскурсії історичними місцями Львова, відвідування концертів та інших культурних заходів. Про це повідомили сьогодні, 24 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів