Повітряна тривога через ракетну небезпеку і атаку дронів (доповнюється)

06:15 26 серпня 2024 р.

Фото до новини

Сигнал про початок повітряної тривоги у Львівській області пролунав о 6.10.

Про це DailyLviv.com повідомляє з покликанням на карту повітряних тривог. Ворог здійснює комбіновану ракетну атаку.

Зараз зафіксували зліт російського винищувача МіГ-31к, який може нести аеробалістичні ракети «кинджал».

Півтори години тому Повітряні сили ЗСУ застерегли, що в повітряному просторі рф зафіксовано активність 11 бортів Ту-95МС. У разі ракетної загрози та пусків крилатих ракет обіцяли повідомити додатково.

Моніторингові канали повідомляють, що всі ТУ-95мс вишиковуються в бойові порядки, прямуючи з Саратовської області у бік Каспійського моря. Пусків крилатих ракет станом на зараз не було.

Станом на 06:40 зафіксовано входження 11 бортів Ту-95 у Каспійський регіон.Волгоградська та Астраханська області. Напрямок руху — акваторія Каспію.

Упродовж всієї ночі триває масована атака БпЛА, які зафіксовані у кількох областях України.

Моніторингові канали підрахували, що у повітряному просторі України станом на зараз перебуває близько 60 ворожих ударних БпЛА.

ВМС ЗСУ поінформували про те, що у Чорному морі перебувають чотири носії ракет типу «Калібр». Загальний боєзапас становить до 28 ракет.

Начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький застеріг мешканців Львівщини: "Загроза пуску крилатих ракет різного класу по всій території України. Тривогу не ігноруйте! Станом на цю годину 11 Ту-95МС перебувають на пускових рубежах. Наразі без пусків. «Калібри» в морі.  «Шахеди» в небі. МіГ-31К у небі".

Дивіться карту повітряних тривог.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів