Повернення до Львова десантників 80-ї бригади очікують завтра – в другій половині дня

16:18 12 грудня 2014 р.

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова на території аеропорту Луганська

Десантники 80-ї окремої аеромобільної бригади зі Львова на території аеропорту Луганська
Фото: 5.ua

Як повідомили в п’ятницю повідомив у п’ятницю керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк, наразі точної години прибуття бійців до Львова не відомо, бо виникли певні труднощі з їхнім поїздом.

У суботу, 13 грудня, в другій половині дня із зони бойових дій до Львова повернуться бійці 80-ї окремої аеромобільної бригади. Цю інформацію «Вголосу» підтвердив керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.

Він зазначив, що наразі точної години прибуття бійців до Львова не відомо, бо виникли певні труднощі з їхнім поїздом. Зокрема, військові їдуть у пасажирських вагонах, які замовило Міністерство оборони, однак їх прикріпили до вантажних потягів, які часто зупиняються на станціях.

Олександр Поронюк наголосив, що у Львівській залізниці пообіцяли, що доставлять бійців 80-ї аеромобільної бригади до Львова за лічені години – як тільки-но вони прибудуть на територію ЛЗ. Натомість у Міноборони пообіцяли повідомити годину прибуття військових до Львова і просять львів’ян зустріти героїв.

Про це повідомила в п’ятницюе інформаційна агенція «Вголос».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів