Потягом «Москва-Львів» смертельно травмовано жителя Тернопільщини (оновлено)

12:50 25 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба управління МВС на Львівській залізниці

Трагедія сталася 24 червня о 14:07 на залізничному перегоні Зборів-Золочів Львівської залізниці.

24 червня о 14:07 на залізничному перегоні Зборів-Золочів Львівської залізниці пасажирським поїздом №73 сполученням «Москва-Львів» було смертельно травмовано оператора дефектоскопного візка 1996 року народження. Затримки руху залізничного транспорту не було. Причини події з’ясовуються.

Про це повідомили сьогодні, 25 червня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі управління МВС на Львівській залізниці розповіли в четвер «Щоденному Львову»:

«На перегоні «Зборів-Золочів» пасажирським поїздом смертельно травмовано чоловіка.

До чергової частини лінійного відділу на станції Львів надійшло повідомлення про травмування людини пасажирським поїздом «Москва-Львів» на перегоні Зборів-Золочів, поблизу станції Плугів.

Машиніст поїзда застосував екстрене гальмування для негайної його зупинки з метою уникнення наїзду на людину, однак попередити наїзд не вдалось. Особу смертельно травмовано.

На місці події правоохоронцями встановлено особу з ознаками залізничного травмування. Травмованим виявився 38-річний мешканець Зборівського району Тернопільської області.

Труп з характерними ознаками травмування рухомим складом  залізничного транспорту направлено в морг міста Золочева. За даним фактом внесено відомості в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 276 «Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту» Кримінального кодексу України. Обставини події встановлюються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів