Потяг «Ужгород-Львів» буде зупинятися на станції «Бескид»

13:15 13 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

«Львівська залізниця» забезпечить зупинку поїзда на станції «Бескид» для учасників зимового міжрегіонального пластового табору.

Про це повідомили в прес-центрі «Львівської залізниці», де також пояснили: «З метою гарантування безпечної подорожі та здійснення висадки організованих дитячих груп в окремі дні лютого цього року Львівська залізниця запровадить зупинки поїзда, що курсує у сполученні «Ужгород-Львів-Ужгород, на станції «Бескид» (проміжна станція «Львівської залізниці», розташована південніше села Опорець. – «ЩЛ»). Таким чином залізничники відреагували на прохання організаторів зимового міжрегіонального пластового табору, який відбудеться поблизу гірської станції».

«Чотирнадцятого лютого 2019 року поїзд №830 сполученням «Ужгород-Львів» вирушатиме з Ужгорода за графіком: «Станція «Бескид» – з 8:22 до 8:23, станція «Лавочне» – з 8:35 до 08:36, далі – за діючим графіком. Сімнадцятого лютого цього року поїзд №829 «Львів-Ужгород» вирушатиме зі Львова за графіком: «Станція «Бескид» – з 19:06 до 19:07, далі – за діючим графіком», – поінформували також у прес-центрі «Львівської залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів