Послуги Центрів адмінпослуг доступні в смартфонах львів’ян

14:05 16 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Відтепер всю інформацію про адміністративні послуги у Львові – подання заяви, отримання паспорта та зміни місця реєстрації – можна отримати за допомогою мобільного додатку «EasyWalletUА» компанії «EasyPay» зі застосуванням технології «JetBeep».

Про це повідомили у вівторок, 16 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Сьогодні в ЦНАП на площі Ринок презентували цей сервіс».

Директор міського департаменту адміністративних послуг Валентина Бартошик зазначила: «Ми запускаємо проект «ЦНАП у смартфоні». Тож тепер мешканці міста Львова, які звертаються у ЦНАП, маючи додаток «EasyWallet», можуть отримати всю інформацію на свій смартфон. Мобільний додаток дозволяє одразу запропонувати всі види послуг, та миттєво надіслати потрібну інформацію, бланки, переліки документів. Не потрібно додатково роздруковувати якісь матеріали – адміністратор одразу передає всю інформацію у смартфон. Крім того, є вся інформація про адміністративні послуги, є можливість подати зворотній зв’язок. Ми працюємо й над тим, щоб можна було оплатити послуги одразу під час звернення. По суті, ми скорочуємо візити мешканців до ЦНАПу, оптимізовуємо роботу й робимо послуги зручнішими».

«Як це працює? Потрібно завантажити додаток «EasyWallet UА», та зареєструватись через номер мобільного телефону. Після цього користувач додатку, автоматично отримує в меню додатку «Мої картки» окреме вкладення ЦНАП. В перспективі, щоб оплатити послуги ЦНАП в меню «Мої картки», користувач зможе обрати функцію додати ЦНАП. Варто пам’ятати, що додаток на території ЦНАП працюватиме за умови увімкненого «Bluetooth» пристрою у смартфоні», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів