Порядок на Львівщині під час проведення виборів охоронятимуть понад п’ять тисяч правоохоронців

09:12 13 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

У день виборів безпосередньо на виборчих дільницях працюватимуть 3154 працівника міліції.

У Львівському обласному управлінні МВС розроблено план заходів щодо охорони громадського порядку та дотримання законодавства, у тому числі й виборчого, під час проведення місцевих виборів на Львівщині. У цьому запевнив заступник начальника Львівського обласного управління МВС – полковник міліції Сергій Маруняк, який також повідомив:

«У день виборів безпосередньо на виборчих дільницях працюватимуть 3154 працівника міліції. Ще 500 працівників патрульної служби міста Львова працюватимуть в обласному центрі, забезпечуючи охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху.

Було прийнято рішення про збільшення кількості слідчо-оперативних груп для швидкого реагування на правопорушення. Також для охорони громадського порядку, у випадку необхідності, будуть задіяні курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ. 

Першочерговим завданням для працівників міліції є охорона громадського порядку, забезпечення безперешкодної роботи виборчих дільниць та дотримання виборчого законодавства – реагування на повідомлення про підкуп виборців, незаконну агітацію, а також збереження виборчої документації».

Це повідомлення передали сьогодні, 13 жовтня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів