Порохотяг, який здійняв порохову бурю у Львові, придбаний на секонд-хенді, - компанія-виробник

18:42 15 квітня 2021 р.

Фото до новини

На днях у мережі потрапило відео з несправним вуличним порохотягом Kärcher, який забруднював автомобілі та фасади будинків Львова пилом.

Про це повідомила компанія-виробник техніки Kärcher, пише Dailylviv.

"Фахівці нашої компанії уважно проаналізували ситуацію і дійшли висновку, що машина працювала з непрацюючою системою збирання та зв’язування пилу, що є порушенням правил експлуатації.

Важливо зазначити, що модель цього пилососу вже понад два роки як знята з виробництва і не доступна для продажу в Україні. Тож виробник не виключає, що машина була придбана на ринку вживаної техніки без необхідного сервісного супроводу,- зазначили в компанії.

У компанії також наголосили, щр підрядна організація, яка виконувала прибирання вулиць Львова, не звернулася до українського представництва Kärcher за консультацією щодо особливостей використання обладнання. Відповідно техніка не пройшла процедуру введення в експлуатацію, а оператори компанії-підрядника – підготовку та навчання щодо користування пристроєм.

"Однак ми не змогли залишитися осторонь і вийшли з ініціативою провести навчання, а за необхідності і надати рекомендації з ремонту техніки.

Компанія Kärcher щиро сподівається на якнайшвидше відновлення ефективного прибирання вулиць у чарівному місті Лева! Адже Львів як один з головних туристичних напрямків України має завжди бути прикладом для інших українських міст, особливо у питаннях чистоти",- написали в Kärcher.

Львів задихається в клубах пилюки: машина-порохотяг влаштувала на вулиці міста порохову бурю (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів