Жінка народила дитину, в організмі якої виявили 2,5 проміле алкоголю

11:12 20 березня 2024 р.

Фото до новини

Водній з лікарень Нового Сонча жінка в стані алкогольного сп’яніння народила дитину. В організмі малюка виявили 2,5 проміле алкоголю.

Про це інформує InPoland, пише DailyLviv.com.

Ці незвичайні пологи проходили 10 березня. У новонародженого була небезпечна для життя кількість алкоголю – 2,5 проміле. Лікарям довелося негайно вжити заходів, щоб врятувати життя малюка.

Речниця гінекологічної та акушерської лікарні «Medikor» у Новому Сончі Катажина Козакевич, зазначила, що персонал лікарні належним чином опікувався і матір’ю, і дитиною відповідно до чинних положень. Справу передано до прокуратури.

Інформацію підтвердила Юстина Басяга, прессекретарка поліції Нового Сонча. За її словами, у цій справі ведеться провадження за статтею 160 Кримінального кодексу (наражання особи на безпосередню загрозу загибелі чи серйозного ушкодження здоров’я).

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до трьох років. Якщо обвинувачений був зобов’язаний піклуватися про особу, яку він наражав на небезпеку, строк покарання може збільшитися до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 46-річна жителька Львова народила сьому дитину у Львівському перинатальному центрі. За словами матері новонародженого, хлопчик став 105 онуком в бабусі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів