Польські фермери заблокували пасажирський потяг з України

14:31 20 лютого 2024 р.

Фото до новини

Польські протестувальники заблокували рух пасажирського поїзда №119 Київ-Хелм, у якому перебували 260 пасажирів.

Про це інформує InPoland, пише DailyLviv.com

Поїзд, який мав прямувати з Києва до Хелма, був заблокований протестувальниками. Після втручання польської поліції та залізничників, поїзд був розблокований і продовжив рух.

Читайте також: «Втратить Україна – втрачатиме Польща». Українські водії заблокували три пункти пропуску на кордоні

Укрзалізниця наголосила на неприпустимості блокування залізничного руху. Станом на 20 лютого, всі перевезення відбуваються без ускладнень. Раніше повідомлялося про спроби блокування кордону на пункті пропуску „Ягодин-Дорогуськ”, але поліція втрутилася та рух вантажівок був повністю заблокований.

Читайте також:У Польщі - загальний страйк фермерів

Блокада пасажирських потягів порушує права пасажирів на безпечні та своєчасні перевезення, а також може призвести до негативних наслідків для їхнього здоров’я та безпеки. Блокада потягів може спричинити серйозні незручності для подорожуючих, особливо у випадку, коли вони мають плановані пересадки або зустрічі. Такі дії також можуть негативно позначитися на економіці та іміджі країни, порушуючи міжнародні стандарти та відносини з партнерами. Тому важливо, щоб усі протести та акції проводилися мирно та без перешкод для перевезення пасажирів.

Нагадаємо, сьогодні, 20 лютого, польські фермери посилили протести поблизу ПП «Медика-Шегині». Вони перекрили залізницю. Крім того, розсипали збіжжя з вантажного вагона на колії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів