Поліціянти зі Львівщини в зоні АТО отримали спецзвання

09:00 5 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Заступник начальника Львівського обласного управління поліції вручив новенькі пагони десятьом правоохоронцям.

У четвер, 4 січня, заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області, підполковник поліції Тарас Бакай, побував у Сєвєродонецьку, Маріуполі та Краматорську, де зустрівся з працівниками поліції Львівщини, котрі проходять стажування у Луганській та Донецькій областях. Він передав правоохоронцям привітання з Новим роком та Різдвом Христовим від керівництва поліції Львівщини й рідних та близьких і вручив новенькі пагони десятьом поліцейським, які отримали спеціальні звання.

Тарас Бакай зазначив, вітаючи поліціянтів: «Війна – це проблема не лише Луганської та Донецької областей, це проблема всієї України. Ми знаємо заради чого одягли погони, тому з гідністю маємо виконувати свій обов’язок. Хочу побажати вам наснаги, мужності і скорого повернення додому живими та неушкодженими».

Заступник начальника Головного управління Нацполіції у Львівській області також зустрівся з особовим складом зведеного загону працівників поліції Львівщини та батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів», котрі перебувають в зоні АТО. Він привітав земляків з новорічними святами й проінспектував те, в яких умовах вони несуть службу і чи забезпечені усім необхідним.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, де також опублікували фоторепортаж зі сходу України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів