Поліціянти зареєстрували в четвер на дорогах Львівщини 51 ДТП

10:10 20 липня 2018 р.

ДТП на перехресті вулиць Кульпарківської та Антоновича

ДТП на перехресті вулиць Кульпарківської та Антоновича
Фото: facebook.com/igor.zinkevych

Одна людина загинула 19 липня на Львівщини внаслідок ДТП, ще двоє людей – травмувалися.

У Головному управлінні поліції у Львівській області повідомили в п’ятницю, 20 липня: «Минулої доби на дорогах Львівщини сталась 51 дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок ДТП, що стались 19 липня одна особа загинула та двоє – травмовані».

«Близько 1.50 на автодорозі «Смільниця – Старий Самбір» у місті Хирів у Старосамбірському районі, як попередньо з’ясували правоохоронці, водій автомобіля «Опель Астра», 26-річний житель одного з міст Самбірського району, не впорався з керуванням, після чого автомобіль з’їхав у кювет. Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Близько 14.55 на автодорозі Ковель-Жовква між селами Туринка та В’язова у Жовківському районі, як попередньо з’ясували правоохоронці, водій автомобіля «Пежо», 34-річна жителька Червонограда, не впоралась з керуванням, після чого автомобіль з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження, зокрема забої, отримав чотирирічний пасажир «Пежо», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів