Поліція посилить безпеку на автомобільних дорогах

18:00 20 липня 2018 р.

Зіткнення рейсового мікроавтобуса з вантажівкою на 289-му кілометрі автошляху Київ-Одеса

Зіткнення рейсового мікроавтобуса з вантажівкою на 289-му кілометрі автошляху Київ-Одеса
Фото: zt.npu.gov.ua

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий доручив поліції посилити безпеку на автошляхах упродовж курортного сезону.

Про це повідомили в п’ятницю, 20 липня, в прес-службі міністерства внутрішніх справ України. Сергій Яровий також запевнив: «У міністерстві внутрішніх справ України збирають термінову селекторну нараду, на якій обговорять стан безпеки дорожнього руху і заходи його підвищення після двох трагічних ДТП із загиблими пасажирами в Миколаївській і Житомирській областях. Особливу увагу на селекторній нараді буде приділено безпеці пасажирських перевезень».

Перший заступник міністра внутрішніх справ також зазначив: «Активний курортний сезон – це період підвищеної небезпеки на завантажених транспортом українських дорогах. Ми не можемо допускати таких численних людських жертв, які стали наслідком жахливих ДТП сьогодні зранку на Миколаївщині та Житомирщині».

Сергій Яровий доповнив: «Про хід розслідування цих автокатастроф, які вже перебувають на контролі керівництва НПУ, звітуватимуть начальники Головних управлінь Нацполіції Житомирської та Миколаївської областей. Так само вимагаю від керівництва патрульної поліції термінових, дієвих та ефективних кроків із підвищення безпеки на автошляхах у розпал сезону відпусток. Наголошую на особистій відповідальності керівників».

«Сьогодні, 20 липня, внаслідок зіткнення рейсового мікроавтобусу із вантажівкою близько 5:00 на 289-му кілометрі автошляху Київ-Одеса загинули п’ятеро людей, а 12 – травмовано. А після ДТП за участю аналогічних транспортних засобів, яка сталася о 10:40 на 127-му кілометрі траси Київ-Чоп у Житомирській області, загинули 10 людей, а ще 10 були травмовані. Обидві трагічні пригоди розслідують територіальні органи Національної поліції України», – поінформували також у прес-службі міністерства внутрішніх справ України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів