Поліція охорони на Львівщині пропонує моніторинг

11:28 17 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Управління поліції охорони у Львівській області використовує найсучаснішу техніку та системи стеження.

Про це повідомили у вівторок, 17 вересня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «В Україні гостро стоїть проблема незаконних заволодінь транспортних засобів. Щоб вберегти машину від злочинців, власники вдаються до багатьох засобів – від простих «секреток» до встановлення найсучасніших сигналізацій»

«Управління поліції охорони у Львівській області використовує найсучаснішу техніку та системи стеження. Одна з таких – програмний комплекс «Wialon». Він передбачає моніторинг транспорту з використанням технологій супутникового та мобільного зв'язку. Його можливо використовувати як на власному транспорті, так і на автівках компанії, що дає можливість стежити не тільки за пересуванням, але і за витратами пального, його зливом, пробігом», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Індивідуальна система супутникового стеження «GPS» дає можливість визначити місцезнаходження об’єкта як в реальному часі, так і в ретроспективі. Історія маршрутів пересування відображається на електронних картах у вигляді маячків червоного кольору, повторюючи шлях на місцевості. Також є можливість встановлення так званої «тривожної кнопки» в автомобілі. У випадку загрози, після її натискання на допомогу прибуде спеціальний підрозділ працівників поліції охорони», – розповіли в обласному управлінні поліції.

«Водії Львівщини вже користуються такими послугами поліції охорони. Система використовує Інтернет-мережу, доступ до інформації про об'єкт можна отримати з будь-якої точки світу, 24 години на добу, сім днів на тиждень, 365 днів на рік», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів