Полеглого на Донеччині добровольця Василя Сліпака проводжали до Львова оплесками (відео)

22:30 30 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Попрощатися з Героєм прийшли сотні дніпрян.

У Дніпрі пройшла 30 червня церемонія прощання з українським добровольцем, відомим оперним співаком Василем Сліпаком, який загинув в зоні проведення АТО на Донбасі. Церемонія прощання зі Сліпаком розпочалася близько 14:00 біля моргу лікарні Мечникова, куди доставили тіло загиблого. Поховають Сліпака 1 липня на батьківщині – на Львівщині. 

Боєць 7-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу, оперний співак Василь Сліпак (позивний – «Міф») загинув в зоні АТО 29 червня о шостій ранку. Сліпак довгий час працював в опері у Парижі, співав на головних сценах Європи. Однак коли в Україні почалися бойові дії, повернувся в країну і пішов добровольцем на фронт. Про це повідомили сьогодні, 30 червня, в інформаційній агенції УНІАН.

«Попрощатися з героєм прийшли понад сотні городян. Снайпера українського війська й соліста паризької опери поховають завтра на Личаківському цвинтарі. Орденом «За мужність» посмертно нагородив Василя Сліпака Президент. Відповідний указ Петро Порошенко підписав сьогодні», – повідомили сьогодні, 30 червня, на сайті Першого національного каналу. Як інформував «ЩЛ», полеглого в зоні АТО співака Василя Сліпака поховають 1 липня на Личаківському цвинтарі, церемонію призначено на 11:00.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів