Поламався й стоїть у засніженому полі «Хюндай», який виїхав з Трускавця на Львівщині до Києва

21:18 11 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: theinsider.ua

Один із пасажирів потягу №742 «Інтерсіті +» «Трускавець-Дарниця» повідомив у четвер: «Сиджу у поїзді Трускавець-Дарниця, який поламався...».

Один із пасажирів потягу №742 «Інтерсіті +» «Трускавець-Дарниця» – Орест Вачков –повідомив сьогодні, 11 грудня: 

«Сиджу в поїзді «Трускавець-Дарниця», який поламався близько години тому. Спочатку було ок, але тепер згасло основне світло, і з кожною хвилиною стає приблизно на градус холодніше.

Буквально 10 хв. тому у провідників закінчились гарячі напої, в людей сідають батарейки, всі одягнені по-максисмуму, але жінки вже починають жалітися на замерзання. Люди починають знайомитись і обговорювати можливості виходу з ситуації. 

Двері надвір принципово не відкривають. У той час за вікном темне засніжене поле, ситуація починає нагадувати початок якогось фільму-ужастіка)))»/

Орест Вачков написав це в четвер на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість інтернет-видання «iPress.ua», яке передає це повідомлення, також нагадує:

«20 листопада швидкісний потяг Hyundai категорії «Інтерсіті +» №741 сполученням «Дарниця – Трускавець» через поломку не доїхав до пункту призначення і стояв в полі поблизу Шепетівки Хмельницької області. Нагадаємо, що в серпні цього року корпорація «Hyundai» повідомила про завершення ремонту десяти поїздів, які в лютому 2014 спільним рішенням «Hyundai» і «Укрзалізниці» зняли з експлуатації з міркувань безпеки пасажирів.

Маршрут №741 / 742 до Трускавця відкрили в червні цього року. 10 липня у Києві «Hyundai» «Інтерсіті плюс» зіткнувся з автонавантажувачем, який намагався перетнути колії у невстановленому місті».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів