Похорон лейтенанта 3-го батальйону територіальної оборони Львівської області Ігоря Паня перенесено

22:15 27 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Андрія Демчишина в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у зв’язку з необхідністю проведення додаткової судомо-медичної експертизи, прощання з нашим полеглим на війні земляком переноситься.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 27 листопада, «Щоденному Львову», що похорон лейтенанта 3-го батальйону територіальної оборони Львівської області «Воля» Ігоря Паня перенесено. У повідомленні також пояснюють:

«Завтра мав відбутись похорон Ігоря Паня, 1991 року народження. Герой Ігор був командиром протитанкового взводу 3-го батальйону територіальної оборони Львівщини. 

У зв’язку з необхідністю проведення додаткової судомо-медичної експертизи, похорон переноситься.  Дата поховання Героя буде повідомлена додатково. 

Ігор Паньо (8.06.1991 – 25.11.2014) навчався в Українській академії друкарства і в Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Військове звання – молодший лейтенант.

Понад три місяці перебував у зоні АТО. Був командиром протитанкового взводу 3-го батальйону територіальної оборони Львівщини».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів