Пішохідну вулицю Курбаса у Львові обіцяють відкрити в 20-х числах травня

11:10 6 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Заступник голови Галицької районної адміністрації Андрія Зозуля повідомив у середу: «Ремонтники ще замощують приєднання до вулиці Тиктора та до пішохідного переходу на вулиці Гнатюка».

За інформацією заступника голови Галицької районної адміністрації Львова Андрія Зозулі, вулицю Леся Курбаса планують відкрити в 20-х числах травня. Він також розповів:

«На сьогодні замощено все дорожнє покриття. Ремонтники ще замощують приєднання до вулиці Тиктора та до пішохідного переходу на вулиці Гнатюка.

Очікуємо на доставку вуличних меблів. Також залишається ще висадити дерева та встановити стовпці для обмеження заїзду на вулицю. За спонсорські кошти тут облаштовано освітлення».

Інформуючи про це сьогодні, 6 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради нагадали також:

«13 лютого цього року виконавчий комітет Львівської міської ради погодив створення пішохідної зони на вулиці Леся Курбаса. Перед тим рішення про створення пішохідної зони в межах вулиці Леся Курбаса ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху.

Вулиця Леся Курбаса замощена на одному рівні, тобто нема дороги і тротуарів. Старе асфальтне покриття замінили на штучну бруківку. Вартість ремонтних робіт, які виконує ПП «Гарантспецбуд», складає 500 тисяч гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів