Піротехніки знешкодили вчора на Львівщині чотири боєприпаси

09:50 15 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Грибники на трапили на міну, землекопи – на артилерійські снаряди і ручну гранату, а пастух – на бойовий заряд до РПГ-56.

«14 жовтня піротехнічною групою 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України знешкоджено чотири боєприпаси часів Другої світової війни», – повідомили сьогодні, 15 жовтня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також уточнили:

120-міліметрову мінометну міну виявили під час збирання грибів в лісі в селі Грабова Буського району. А в селі Пониква Бродівського району під час проведення земляних робіт у полі було знайдено 105- та 152-міліметрову артилерійські снаряди і ручну гранату Ф-1 часів Другої світової війни. Виявлені боєприпаси вилучено та знищено у встановленому порядку.

Окрім цього, 14 жовтня о 11:13 рятувальники отримали повідомлення від чергового міліції про те, що поблизу вулиці Гайдамацька, 20 у Яворові під час випасання худоби виявлено предмет, ззовні схожий на бойовий заряд до РПГ-56. Про виявлення боєприпасу повідомлено правоохоронні органи та подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення і знищення боєприпасу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів