Пікетувальники перекрили дорогу в Рава-Руській

17:42 12 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook»

Перед пунктом пропуску «Рава-Руська» на українсько-польській ділянці державного кордону відбувається акція протесту власників автомобілів з іноземною реєстрацією.

Про це повідомили сьогодні, 12 листопада, прикордонники, які також пояснили на пішохідному переході за триста метрів від пункту пропуску «Рава-Руська» проводять свою акцію власники автомобілів з іноземною реєстрацією, що спричиняє деякі труднощі для вільного проїзду транспортних засобів, відтак, для локалізації ситуації на місці знаходяться представники Національної поліції.

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події. Як інформував «ЩЛ», депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич розповів сьогодні, 12 листопада, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Увага! Можливі ускладнення в Рава-Руській. На пропускному пункті «Рава-Руська» збираються люди, кажуть, що хочуть перекривати дорогу у зв'язку з нововеденням міністерства щодо перевірки транспортних засобів на іноземній реєстрації прикордонниками».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів