На Львівщині троє підлітків травмувалися «завдяки» петарді (відео)

23:42 9 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: ultras-pyro.com.ua

Ці «розумники» в лапках кинули її у вентиляційну трубу недіючої нафтогазової свердловини.

Як уже інформував сьогодні «Щоденний Львів» – в публікації «На Львівщині внаслідок вибуху травмовані підлітки», вчора о 17.50 на вулиці Транспортній у Бориславі травмувалися внаслідок вибуху троє підлітків, яких госпіталізовано з термічними опіками до хірургічного відділення міської лікарні. Тим часом відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС уточнив, що до трагічних наслідків призвело порушення правил безпеки при використанні піротехнічного засобу. Дослівно ж прес-служба міліції розвіла з цього приводу:

«До Бориславського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до міської лікарні доставлено трьох неповнолітніх хлопців з термічними опіками обличчя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що учні однієї з шкіл міста Борислава, близько 19.00, гуляли біля недіючої нафтогазової свердловини і кинули у вентиляційну трубу петарду, внаслідок чого у трубі відбулося загоряння суміші газу.

Троє школярів госпіталізовані в хірургічне відділення Бориславської центральної міської лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді термічних опіків обличчя, рваними ранами обличчя та контузією очей. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу (умисне легке тілесне ушкодження).

Своєю чергою, «ICTV» повідомляє сьогодні, 9 грудня, в сюжеті теленовин «Вибух у нафтогазовій свердловині покалічив трьох львівських дітей (відео)»:

«Дитячі забавки обернулися трагедією у місті Бориславі на Львівщині. Вчора близько 6-ї вечора троє підлітків кинули петарду у вентиляційну трубу недіючої нафтогазової свердловини.

Від вибуху в них ушкоджені обличчя й очі. Найбільше постраждали два 13-річні хлопці, які стояли найближче.

Їх зараз лікують у Львові. Один у важкому стані з опіками обличчя і пошкодженими очима, медики намагаються зберегти йому зір.

Стан другого задовільний. Ще один 15-річний хлопець із незначними ушкодженнями в Бориславській лікарні.

Загрози життю дітей немає. За фактом інциденту відкрите кримінальне провадження. Правоохоронці напередодні новорічних свят вкотре нагадують, що порушення правил поводження з піротехнікою несе загрозу життю та здоров’ю».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів