Під час зимових свят на Львівщині посилять заходи безпеки

21:58 28 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівської обласної державної адміністрації

Голова ЛОДА Олег Синютка затвердив графік чергування керівників та відповідальних працівників в облдержадміністрації.

«У Львівській області у період новорічних свят та Різдва правоохоронні органи посилять заходи безпеки, а служби життєзабезпечення працюватимуть у режимі підвищеної готовності», – повідомили сьогодні, 28 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Таке доручення дав голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка у понеділок, 28 грудня. Він також наголосив: «Враховуючи ситуацію на сході України, а також посилення ризиків терористичних загроз, ми повинні забезпечити правопорядок і безпеку мешканців та гостей Львівщини у період зимових свят. У цей час всі служби мають бути готовими злагоджено реагувати на будь-які ситуації та гарантувати стабільне функціонування систем життєзабезпечення населення. Ми повинні контролювати ситуацію, адже не даремно існує українська приказка «береженого Бог береже».

Очільник Львівщини також затвердив графік чергування керівників та відповідальних працівників в облдержадміністрації. У вихідні та святкові дні січня 2016-го року чергові держслужбовці забезпечуватимуть оперативне інформування про важливі події, нештатні та надзвичайні ситуації».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів