Під час профілактичних рейдів на Львівщині виявлено 61 дитину без батьківської опіки

14:49 8 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, в першому кварталі 2015 року в нашій області 54 дитини вилучено з вулиці, а п’ятьох – зі сімей

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 8 квітня, «Щоденному Львову»:

«У першому кварталі 2015 року працівники служб у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації, кримінальної міліції та центрів соціальних служб провели 282 профілактичні рейди. Під час цих заходів виявлено 61 дитину без належної опіки батьків.

«Під час проведення рейдів «Вокзал», «Діти вулиці», «Канікули» виявлено 61 дитину. З цієї кількості 54 дитини вилучено з вулиці, п’ятьох дітей – зі сім'ї, одну дитину – з комп'ютерних клубів, а ще одну дитину знайдено. У сім'ю повернуто 30 дітей, до навчальних закладів – 23 дитини. У притулок влаштовано шестеро дітей, а до закладів охорони здоров'я – дві дитини», – розповів начальник служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис.

За його словами, під час рейдів обстежено також 329 сімей. Батьки 182-х із цього числа отримали попередження. До відповідальності притягнуто 43 особи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів