Під час пожежі на нафтобазі в Київській області героїчно загинув рятувальник зі Львова

15:15 10 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Gazeta.ua

Максим Глазков народився 7 травня 1977 року у Львові, в якому закінчив пожежно-технічне училище.

«Під час пожежі на нафтобазі в Київській області героїчно загинув випускник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності», – повідомили сьогодні, 10 червня, в прес-службі цього вищого навчального закладу, де також розповіли:

«З глибоким сумом сповіщаємо, що 9 червня під час виконання своїх службових обов’язків трагічно загинув випускник нашого навчального закладу Максим Олегович Глазков.

8 червня о 17.29 на території нафтобази ТОВ «Побутрембудматеріали» на вулиці Південній,1 у селищі Глеваха Васильківського району Київської області сталася пожежа резервуару з паливом об’ємом 900 куб. м. з послідуючим перекиданням вогню на поруч розташовані резервуари з бензином. Станом на 10:30 ранку 9 червня внаслідок детонування наземних резервуарів постраждали шестеро працівників ДСНС, яких з різними ступенями опіків госпіталізовано до медичних закладів.

Станом на 11-ту  годину 9 червня з трьома працівниками ДСНС не встановлено зв'язок. Вогнем знищено майже 10 одиниць техніки.

Серед героїчно загиблих рятувальників був і син члена вченої ради Львівського державного університету безпеки життєдіяльності й завідувача його бібліотеки Галини Глазкової – Максим Олегович Глазков, який народився 7 травня 1977 року в Львові, а в 1997 році закінчив Львівське пожежно-технічне училище за спеціальністю «організація та техніка протипожежного захисту». Він пройшов службовий шлях від начальника караулу до заступника начальника загону – начальника відділення планування та документального забезпечення аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Київській області

Короткі рядки біографії цієї молодої людини, яка жертовно віддала своє життя для порятунку інших, ввібрали в себе весь сенс надто короткого, на жаль, життя героя. У тривожному й драматичному калейдоскопі подій сучасності його подвиг не забудеться й не промине, а буде свідчити у вічності про те, що «немає більшої Любові, як віддати своє життя за друзів своїх».

Бракує слів, які б у повній мірі висловили жаль, тугу і скорботу за нашим випускником, якого всі пам’ятаємо. Схиляємося в журбі й висловлюємо щире і глибоке співчуття рідним і близьким Героя».

Про це повідомили в середу на сайті Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів