Першотравневі квитки до Львова вже розкупили, але автоперевізники готові працювати понаднормово (відео)

11:50 30 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Cтаном на сьогодні, до Одеси в продажі лишилося всього два квитки, трохи простіше дістатися зі столиці до Львова, але українці не здаються та рішуче опановують європейську практику – подорожувати разом із попутниками.

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» повідомила сьогодні, 30 квітня:

«Країна закінчує робочий тиждень, і більшість українців вже сьогодні вирушить на відпочинок. Серед найбільш привабливих і популярних весняних маршрутів – Львів, Ужгород, Івано-Франківськ та Одеса», – йдеться в сюжеті програми «Сніданок з 1+1».

Мандрівники сподіваються, що пощастить не тільки з погодою, а й з квитками на транспорт. Журналісти вирішили дізнатися, чи вистачить місць у потягах та автобусах для всіх охочих.

В Укрзалізниці до несамовитого ажіотажу встигли підготуватись. У святкові дні найпопулярнішими маршрутами вирушить ще 15 додаткових потягів.

Тільки тих, хто запізнився завчасно замовити квиток, додаткові місця можуть не врятувати. Не вистачає квитків i на маршрутах рейсових автобусів.

Cтаном на сьогодні, до Одеси в продажі лишилося всього два квитки. Трохи простіше дістатися зі столиці до Львова, але українці не здаються та рішуче опановують європейську практику – подорожувати разом із попутниками.

Іноді цей метод не лише економить гроші, а й просто дає можливість дістатися до пункту призначення, коли інші варіанти вже недоступні, але на травневі свята ажіотаж дістався навіть сайту пошуку попутників. Але є в Україні окрема категорія перевізників, які за потреби готові працювати понаднормово – головне перевезти усіх охочих.

Найбільше пощастить тим українцям, хто запланував провести травневі свята у столиці, адже дістатися до Києва набагато легше, ніж із нього виїхати. Вільних місць у потягах та автобусах вистачає».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів