Перевізники перекрили об’їзну дорогу Львова

14:48 11 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/varta1.official

У середу, 11 вересня, на об’їзній Львова розпочалася акція протесту, яка зупинила рух транспорту від Винників до вулиці Городоцької у Львові.

Про це повідомили в середу, 11 вересня, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також розповіли: «Організатор акції – громадська організація «Міжнародні автомобільні перевізники України». Метою заходу є привернути увагу органів влади, бізнесу та суспільства до проблематики здійснення транспортних перевезень та безперешкодного отримання дозволів суб’єктами господарювання у галузі транспортних перевезень».

«Мирне зібрання буде проводитися у формі проїзду автомобільної колони. Орієнтовна кількість транспортних засобів – 50-100 легкових автомобілів. Прогнозована кількість учасників заходу становить 100 осіб. Проведення мирного заходу не потребує перекриття дорожнього руху та не створить особливих перешкод для руху транспорту», – поінформували також на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів